Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cubalibre C.F. (312311) - F.C. Snob (1458112) » 367437375: T36/J1/VII

Liga 367437375 Información oficial sobre el partido 367437375 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.298 (38334)

Ponferradinos Alineación oficial del equipo 'Ponferradinos' en el partido 4 - 1 ÁNCORA C.F. Alineación oficial del equipo 'ÁNCORA C.F.' en el partido
Julio Cabanes (8') 1 - 0
Julio Cabanes (37') 2 - 0
Julio Cabanes (40') 3 - 0
Xavier Arnavat (43') 4 - 0
4 - 1 Roberto Roldán Caballero (67')
Ponferradinos Alineación oficial del equipo 'Ponferradinos' en el partido 4 - 1 ÁNCORA C.F. Alineación oficial del equipo 'ÁNCORA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ponferradinos Alineación oficial del equipo 'Ponferradinos' en el partido 2 - 1 ÁNCORA C.F. Alineación oficial del equipo 'ÁNCORA C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,4 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponferradinos

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Julio Cabanes rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José Cañellas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Julio Cabanes va incrementar l'avantatge de Ponferradinos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Julio Cabanes, corrent com un esperitat, superà primer Joaquim Mora per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ponferradinos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xavier Arnavat va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Julio Cabanes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Xavier Arnavat, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 66 minuts, el Ponferradinos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kiriakos Mpoutzoukas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ÁNCORA C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Roberto Roldán Caballero va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 67 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Claudi Carreño quasi aconsegueix empatar per ÁNCORA al minut 11, però Fehmi Ataker va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 42 en José Luis Fayas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Fehmi Ataker va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): ÁNCORA van seguir progressant per la banda dreta. Guillermo Barbarà va tenir la seva oportunitat al minut 55, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alberto Raimundez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Braulio Galanteiro completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Fayas de ÁNCORA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Era el minut 23 quan després d'una dura entrada, el jugador Joaquim Mora de ÁNCORA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.