Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lovin (772362) - ST GALLEN CLUB (1372099) » 367437293: T36/J11/VII

Liga 367437293 Información oficial sobre el partido 367437293 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.296 (38332)

Gax esport Alineación oficial del equipo 'Gax esport' en el partido 0 - 2 LEMON C.F. Alineación oficial del equipo 'LEMON C.F.' en el partido
0 - 1 Palle Strunge (38')
0 - 2 Otto Rzońca (42')
Gax esport Alineación oficial del equipo 'Gax esport' en el partido 0 - 2 LEMON C.F. Alineación oficial del equipo 'LEMON C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gax esport Alineación oficial del equipo 'Gax esport' en el partido 2 - 0 LEMON C.F. Alineación oficial del equipo 'LEMON C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gax esport

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Damir Butina va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Frank Edvinsson. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Marco Filippone del Gax ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ashkan Kouhkan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eduardo Echalar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Frank Edvinsson de Gax va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Gax va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Güz Nurol no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Gax va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alejandro Cabias va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Güz Nurol va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ashkan Kouhkan no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Felip Prades ocupà el lloc d'en Mert Berkay Tapır al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Gax quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

LEMON C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Palle Strunge va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Otto Rzońca va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adolfo Magliulo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.