Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rucamo FC (1431759) - Firulais Team (312877) » 367436974: T36/J1/VII

Liga 367436974 Información oficial sobre el partido 367436974 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.291 (38327)

Olimpic de Cuturrasu Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Cuturrasu' en el partido 2 - 0 ElsUI Alineación oficial del equipo 'ElsUI' en el partido
Alexander Redanski (88') 1 - 0
Alexander Redanski (89') 2 - 0
Olimpic de Cuturrasu Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Cuturrasu' en el partido 2 - 0 ElsUI Alineación oficial del equipo 'ElsUI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olimpic de Cuturrasu Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Cuturrasu' en el partido 1 - 1 ElsUI Alineación oficial del equipo 'ElsUI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpic de Cuturrasu

Goles Goles

  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alexander Redanski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 88.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cuturrasu eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Alexander Redanski va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ferrán Fornellos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferrán Fornellos de Cuturrasu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tore Andersson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gilberto Gallinas.
  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Després de 59 minuts, Cuturrasu va veure com el seu jugador Delfino Solaun havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Adulfo Torrado entraria per ocupar el seu lloc.

ElsUI

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ElsUI que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Marcos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Licínio Batista va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dawid Jędrasik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): ElsUI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dawid Jędrasik va desviar el xut final de Jesús Abas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jonàs Icart va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gilberto Gallinas va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Mark Hibbert va xutar a fora.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Jesús Abas de ElsUI, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Jesús Abas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Licínio Batista de ElsUI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.