Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patabrava (1415691) - Sección PERGOLETA (775226) » 367436029: T36/J3/VII

Liga 367436029 Información oficial sobre el partido 367436029 en Hattrick

10.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VII.274 (38310)

patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 1 - 2 Sección PERGOLETA Alineación oficial del equipo 'Sección PERGOLETA' en el partido
Sansón Genovard (26') 1 - 0
1 - 1 Tesifonte Garcés de Marcilla (37')
1 - 2 Lucas Agudo (39')
patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 1 - 2 Sección PERGOLETA Alineación oficial del equipo 'Sección PERGOLETA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 2 - 0 Sección PERGOLETA Alineación oficial del equipo 'Sección PERGOLETA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patabrava

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): patabrava, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Sansón Genovard per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Kiriam Surrey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 214 Minuto 50 (Ocasión de penalti): En Pedro Navarrete Rubio va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 50. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 57 minuts, en Arsenio Cabeza no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gianluca Clauditz de patabrava es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arsenio Cabeza de patabrava amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sección PERGOLETA

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PERGOLETA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Tesifonte Garcés de Marcilla.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Lucas Agudo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PERGOLETA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pau Mullerat, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 58, el PERGOLETA estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pedro García de Eulate va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomàs Selva de PERGOLETA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): El jugador de PERGOLETA Pedro Jiménez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Georges Cathala va entrar en el seu lloc.