Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A10Y (1459592) - Trinidad y Tovagos (1581376) » 367435449: T36/J12/VII

Liga 367435449 Información oficial sobre el partido 367435449 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.263 (38299)

Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido 1 - 1 Trinidad y Tovagos Alineación oficial del equipo 'Trinidad y Tovagos' en el partido
0 - 1 Felipe Carlos del Pinar (62')
Pepe Cabitán (80') 1 - 1
Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido 1 - 1 Trinidad y Tovagos Alineación oficial del equipo 'Trinidad y Tovagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido 2 - 2 Trinidad y Tovagos Alineación oficial del equipo 'Trinidad y Tovagos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Low Battery

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Battery s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pepe Cabitán que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Narciso González Párraga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Meneses va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Gilberto Arteta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Georgian Popa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 56 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Miguel Díaz de Lavandero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paco Velloso hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Moisés Sánchez Diaz de Battery s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Trinidad y Tovagos

Goles Goles

  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jean-Luc Moulin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Felipe Carlos del Pinar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Trinidad va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Gabino del Jarama va quedar-se sol davant el porter Merlijn la Croix, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Alberto García de Ocariz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gabino del Jarama es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jorge Lastra, que no va rendir al seu nivell habitual.