Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Slawomir Krasic del Monte F.C. (488087) - walterbar fcb (486463) » 367429790: T36/J11/VII

Liga 367429790 Información oficial sobre el partido 367429790 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.162 (38198)

Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido 5 - 0 walterbar fcb Alineación oficial del equipo 'walterbar fcb' en el partido
Sergio Cillerero (33') 1 - 0
Sergio Cillerero (35') 2 - 0
Ladislav Kukoč (62') 3 - 0
邵 (Shao) 坤豪 (Kunhao) (64') 4 - 0
Lucien Vantomme (69') 5 - 0
Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido 5 - 0 walterbar fcb Alineación oficial del equipo 'walterbar fcb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido 5 - 0 walterbar fcb Alineación oficial del equipo 'walterbar fcb' en el partido
Tiene un resultado normal 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slawomir Krasic del Monte F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergio Cillerero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Slawomir se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Cillerero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ladislav Kukoč es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 64 minuts de joc, 邵 (Shao) 坤豪 (Kunhao), corrent com un esperitat, superà primer Gianni Eggimann per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Slawomir van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lucien Vantomme va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mircea Ciubotariu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Gigi Carp semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): 邵 (Shao) 坤豪 (Kunhao) va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

walterbar fcb

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ignacio Villaragut quasi redueix la diferència al marcador al minut 66, però una gran estirada d'en Marcel Fachel va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Spike Nesbitt de walterbar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.