Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Rayo Sanluqueño (118310) - jbds (1455712) » 367427826: T36/J10/VII

Liga 367427826 Información oficial sobre el partido 367427826 en Hattrick

28.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VII.127 (38163)

vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 2 - 1 C.F. Zurraspas Alineación oficial del equipo 'C.F. Zurraspas' en el partido
0 - 1 Răzvănel Stoica (34')
Clarence Wagenhuis (59') 1 - 1
Santiago Sebastián Riggio (69') 2 - 1
vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 2 - 1 C.F. Zurraspas Alineación oficial del equipo 'C.F. Zurraspas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 3 - 0 C.F. Zurraspas Alineación oficial del equipo 'C.F. Zurraspas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilapie

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 59. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Clarence Wagenhuis va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del vilapie contenien la respiració mentre en Santiago Sebastián Riggio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Felipe Tello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de vilapie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Clarence Wagenhuis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Clarence Wagenhuis de vilapie va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 57, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giuseppe Cascetta va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): vilapie per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Clarence Wagenhuis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gabriel Argerich va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Santiago Sebastián Riggio.

C.F. Zurraspas

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Zurraspas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Răzvănel Stoica es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Arjen Dalenberg de Zurraspas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zurraspas, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Jens Elshof va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pantuflo Torrea es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en José María Medina Almeida va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Zurraspas, en Jens Elshof, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.