Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vall de becs (1420345) - CF-BURGOS (490047) » 367426992: T36/J11/VII

Liga 367426992 Información oficial sobre el partido 367426992 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.112 (38148)

Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 0 CELTA FUT Alineación oficial del equipo 'CELTA FUT' en el partido
Maciej Radwański (22') 1 - 0
Jérémy Coquard (25') 2 - 0
Jérémy Coquard (39') 3 - 0
Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 0 CELTA FUT Alineación oficial del equipo 'CELTA FUT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 1 CELTA FUT Alineación oficial del equipo 'CELTA FUT' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vall de becs

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maciej Radwański ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vall es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dzianis Miranets va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jérémy Coquard, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alex Bellevue encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jérémy Coquard anotar per a Vall el 3 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rostislav Malyarevskiy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però Jørgen Asmussen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Antonio Sánchez Zarzosa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Harald Metzler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Guillaume Rabut va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Vall es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

CELTA FUT

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alex Bellevue que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Daniel Heidinger va fer una estirada espectacular al minut 28, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Eduardt Eschborn.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Raúl Antonio Sánchez Zarzosa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Daniel Heidinger.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raúl Antonio Sánchez Zarzosa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CELTA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Eddy Lombardi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Marino Iorio va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marino Iorio de CELTA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eddy Lombardi.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): Ariel Eduardo Cavallero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.