Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Licor do Negro Café C.F. (1433616) - Furious Team CF (1589422) » 367426574: T36/J4/VII

Liga 367426574 Información oficial sobre el partido 367426574 en Hattrick

17.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VII.105 (38141)

GallaeciaFC Alineación oficial del equipo 'GallaeciaFC' en el partido 5 - 0 SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido
Rafa Fernández (33') 1 - 0
Sakke Rehu (40') 2 - 0
Sakke Rehu (43') 3 - 0
Christophe Renault (50') 4 - 0
Rafa Fernández (52') 5 - 0
GallaeciaFC Alineación oficial del equipo 'GallaeciaFC' en el partido 5 - 0 SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GallaeciaFC Alineación oficial del equipo 'GallaeciaFC' en el partido 3 - 1 SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido
Tiene suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GallaeciaFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rafa Fernández de GallaeciaFC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): GallaeciaFC va aconseguir el 2 - 0 quan Sakke Rehu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): GallaeciaFC va augmentar la diferència quan Sakke Rehu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GallaeciaFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Christophe Renault progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Rafa Fernández va augmentar l'avantatge de GallaeciaFC a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christophe Renault de GallaeciaFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Paco Saura González de GallaeciaFC s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rafa Fernández, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

SuperStars

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GallaeciaFC. La jugada d'estratègia del SuperStars per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julián Góngora va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en Eugen Frăţilă va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sergi Masó va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Sergi Masó va fer una estirada espectacular al minut 42, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gregorio Camino.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): SuperStars va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gaël Presse.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mihai Suciu que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.