Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

leones FCB (1585850) - Genesis CF (991753) » 367424514: T36/J2/VII

Liga 367424514 Información oficial sobre el partido 367424514 en Hattrick

03.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VII.68 (38104)

f.c.easy Alineación oficial del equipo 'f.c.easy' en el partido 0 - 3 A. D. Montalbanejo Alineación oficial del equipo 'A. D. Montalbanejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c.easy Alineación oficial del equipo 'f.c.easy' en el partido 0 - 2 A. D. Montalbanejo Alineación oficial del equipo 'A. D. Montalbanejo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.easy

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Rob O'Hegarty va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): easy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Martín Villar des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Luigi Favilla va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de easy es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Justo García que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

A. D. Montalbanejo

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miquel Benedi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Montalbanejo.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Achilles Jannis, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eloy Ximénez de Montalbanejo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Simon Hadders va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rüdiger Fussenegger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Montalbanejo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ægir í Niðristovu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Ægir í Niðristovu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felipe Orueta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Montalbanejo al minut 73.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mario Gruber es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Hadders.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cirilio Castellanos estava fent un bon partit.