Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinka (489046) - Rabos de Toro f.c (492680) » 367423127: T36/J11/VII

Liga 367423127 Información oficial sobre el partido 367423127 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.43 (38079)

RCD Apañó Alineación oficial del equipo 'RCD Apañó' en el partido 1 - 3 Rabos de Toro f.c Alineación oficial del equipo 'Rabos de Toro f.c' en el partido
0 - 1 Pancracio Gorgal (4')
Ugo Maria Ragni (23') 1 - 1
1 - 2 Kacper Wałuszko (25')
1 - 3 Pancracio Gorgal (56')
RCD Apañó Alineación oficial del equipo 'RCD Apañó' en el partido 1 - 3 Rabos de Toro f.c Alineación oficial del equipo 'Rabos de Toro f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
RCD Apañó Alineación oficial del equipo 'RCD Apañó' en el partido 1 - 7 Rabos de Toro f.c Alineación oficial del equipo 'Rabos de Toro f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Apañó

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 23. Ugo Maria Ragni, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Rafael Velasco Carrillo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Rabos de Toro f.c

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Rabos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pancracio Gorgal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Kacper Wałuszko va posar els visitants Rabos per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Pancracio Gorgal va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Rabos.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Apanyoo. La jugada d'estratègia del Rabos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eralp Bambaşka va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kacper Wałuszko, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kacper Wałuszko va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eralp Bambaşka al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Manuel Alba tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Kacper Wałuszko que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.