Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas de Salamanca CF (799655) - albatros patos (1367556) » 367422342: T36/J10/VII

Liga 367422342 Información oficial sobre el partido 367422342 en Hattrick

28.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VII.29 (38065)

Aluche Alineación oficial del equipo 'Aluche' en el partido 2 - 2 albatros patos Alineación oficial del equipo 'albatros patos' en el partido
Juan Hurtado Amezaga (6') 1 - 0
Malcolm Iggleton (61') 2 - 0
2 - 1 Benjamin Kermorgant (64')
2 - 2 Benjamin Kermorgant (77')
Aluche Alineación oficial del equipo 'Aluche' en el partido 2 - 2 albatros patos Alineación oficial del equipo 'albatros patos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aluche Alineación oficial del equipo 'Aluche' en el partido 6 - 0 albatros patos Alineación oficial del equipo 'albatros patos' en el partido
Es un cenizo 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aluche

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Aluche s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Juan Hurtado Amezaga per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Aluche va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Malcolm Iggleton des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roger Ilumberri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Giuseppino Tessarolo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aluche.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Antuña de Aluche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Juan Hurtado Amezaga de Aluche va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Malo Perucho va prendre el seu rol al minut 81.

albatros patos

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bruno Auffray sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Benjamin Kermorgant que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Cesare Giotto entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al albatros, un peu providencial d'en Benjamin Kermorgant va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Cesare Giotto va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 5, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): albatros va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lode Loriaux que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 53 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del albatros puguin veure en Gilbert Hartgring jugant de nou; ja que al minut 53 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Krystian Zagajski el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Cesare Giotto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de albatros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.