Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletico de Coslada (777151) - júlia f.c (1598743) » 367421138: T36/J4/VII

Liga 367421138 Información oficial sobre el partido 367421138 en Hattrick

17.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VII.8 (38044)

Allives C.F. Alineación oficial del equipo 'Allives C.F.' en el partido 2 - 4 Shaolin Soccer. Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer.' en el partido
Somer Baskın (10') 1 - 0
1 - 1 Angelo Spataro (18')
Ramir Guix (30') 2 - 1
2 - 2 Ulrich Matz (38')
2 - 3 Jozo Odak (65')
2 - 4 Jozo Odak (81')
Allives C.F. Alineación oficial del equipo 'Allives C.F.' en el partido 2 - 4 Shaolin Soccer. Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Allives C.F. Alineación oficial del equipo 'Allives C.F.' en el partido 4 - 0 Shaolin Soccer. Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer.' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Allives C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Somer Baskın, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Allives se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 30 gràcies a la jugada de Ramir Guix, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Nolasco García Arroba hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Michel Barrau havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sicco van Luin de Allives va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Paniagua va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Alf Os va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Shaolin Soccer.

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 18 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Angelo Spataro.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ulrich Matz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jozo Odak va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Shaolin per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 81. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jozo Odak. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Shaolin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stanisław Dunikowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jānis Naudišs després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jonathan Gabriel Rodríguez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Gigel Antipa de Shaolin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gigel Antipa va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Angelo Spataro de Shaolin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Thomas Hjalmarsson de Shaolin va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pepe Linacre va prendre el seu rol al minut 73.