Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pumarracho Again (1335824) - Deportivo M (991039) » 367418880: T36/J14/VI

Liga 367418880 Información oficial sobre el partido 367418880 en Hattrick

26.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VI.991 (15309)

Rapiz de Bouzas Alineación oficial del equipo 'Rapiz de Bouzas' en el partido 2 - 2 Deportivo Marihuana C.F Alineación oficial del equipo 'Deportivo Marihuana C.F' en el partido
0 - 1 Rob Ruijter (7')
Frederik van Mill (54') 1 - 1
Marcin Rejdak (65') 2 - 1
2 - 2 Custódio Brito (70')
Rapiz de Bouzas Alineación oficial del equipo 'Rapiz de Bouzas' en el partido 2 - 2 Deportivo Marihuana C.F Alineación oficial del equipo 'Deportivo Marihuana C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapiz de Bouzas Alineación oficial del equipo 'Rapiz de Bouzas' en el partido 3 - 0 Deportivo Marihuana C.F Alineación oficial del equipo 'Deportivo Marihuana C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapiz de Bouzas

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Frederik van Mill va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 54, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Bouzas, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcin Rejdak, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jocemar Totonho va estar a punt de marcar al minut 53 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lenard Altenkessel va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Marko Riihiranta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Nest Lerat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Deportivo Marihuana C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rob Ruijter quedar desmarcat i marcar per a Deportivo al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 70, quan Custódio Brito va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Custódio Brito. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Ronny Sæverud va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Petri Ras estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Carsten Schöckel maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.