Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Deportiva Almería (1455846) - land petanks (313287) » 367416300: T36/J12/VI

Liga 367416300 Información oficial sobre el partido 367416300 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VI.945 (15263)

Union Deportiva Almería Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Almería' en el partido 2 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
Brian Lepoittevin (29') 1 - 0
Natalio Duarte (77') 2 - 0
Union Deportiva Almería Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Almería' en el partido 2 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Deportiva Almería Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Almería' en el partido 1 - 1 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Deportiva Almería

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Brian Lepoittevin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Deportiva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Natalio Duarte, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Deportiva.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En David Cruz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

West Ham Ausa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de WHAFC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dani Encuentra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 264 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Valentyn Lagoyda en un penal llençat per en Patxi Otalurutxe va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joan Lluís Navarro Alas va entorpir al marcador d'en Antonio Planas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Lluís Navarro Alas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Patxi Otalurutxe ocupà el lloc d'en José Xuarra al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de WHAFC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Dani Encuentra es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Gorontiola.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ignacio Guzmán probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.