Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

drinkteam f.c (1462125) - C.D Brea (1335893) » 367415883: T36/J6/VI

Liga 367415883 Información oficial sobre el partido 367415883 en Hattrick

31.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VI.938 (15256)

drinkteam f.c Alineación oficial del equipo 'drinkteam f.c' en el partido 3 - 3 Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido
0 - 1 Erhard Socher (9')
Sezgin Remzi (18') 1 - 1
Jörg Ties (20') 2 - 1
2 - 2 Leandro do Salgueiro (32')
Amadeo Kaehr (74') 3 - 2
3 - 3 Tatu Lohtander (84')
drinkteam f.c Alineación oficial del equipo 'drinkteam f.c' en el partido 3 - 3 Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
drinkteam f.c Alineación oficial del equipo 'drinkteam f.c' en el partido 2 - 1 Piticli CF Alineación oficial del equipo 'Piticli CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

drinkteam f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Sezgin Remzi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Jörg Ties va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de drinkteam.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 74 gràcies a la jugada de Amadeo Kaehr, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Benjamin Baumühlner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jos Lefèvre de drinkteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Piticli CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Piticli va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Erhard Socher, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Leandro do Salgueiro marqués l'empat. Al minut 32 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Piticli va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tatu Lohtander va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Piticli va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kornél Sándor va desviar el xut final de Berndt Groneberg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Berndt Groneberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): Leandro do Salgueiro va xutar magistralment una falta al minut 88 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirko Zamana de Piticli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de Piticli Erhard Socher va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Addison Caso va entrar en el seu lloc.