Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallars Jussa (488006) - U.E.Albi (1416329) » 367413289: T36/J1/VI

Liga 367413289 Información oficial sobre el partido 367413289 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.892 (15210)

Red Moon Wolves Alineación oficial del equipo 'Red Moon Wolves' en el partido 2 - 1 Justicia C.F. Alineación oficial del equipo 'Justicia C.F.' en el partido
Arne Klosa (77') 1 - 0
1 - 1 Ursu Monea (87')
Philipp Golser (88') 2 - 1
Red Moon Wolves Alineación oficial del equipo 'Red Moon Wolves' en el partido 2 - 1 Justicia C.F. Alineación oficial del equipo 'Justicia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Moon Wolves Alineación oficial del equipo 'Red Moon Wolves' en el partido 2 - 0 Justicia C.F. Alineación oficial del equipo 'Justicia C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Moon Wolves

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Arne Klosa va donar a R.M.W. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a R.M.W. va ser Philipp Golser.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 15, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Vicente Fernández Linares sempre els tira per la dreta i en Artzain Peñagarikano, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Arne Klosa del R.M.W. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): R.M.W. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Todor Lambov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Artzain Peñagarikano.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Maciá va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Gilberto Ruiz Mora es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El R.M.W. ho intentava per la dreta per mitjà de Fausto Gimenez Adaní, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Todor Lambov que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Dragomir Petrea de R.M.W. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): R.M.W. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gilberto Ruiz Mora no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Petiri Mallagoia al camp.

Justicia C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Arie Kolosov va pentinar un córner cap al segon pal que Ursu Monea va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Rivas de Justicia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastian Popescu de Justicia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.