Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cahima (1459191) - Real Start FC (438696) » 367412502: T36/J1/VI

Liga 367412502 Información oficial sobre el partido 367412502 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.878 (15196)

Sons Of Anarchy C.F. Alineación oficial del equipo 'Sons Of Anarchy C.F.' en el partido 5 - 0 F.C. BoixKu Alineación oficial del equipo 'F.C. BoixKu' en el partido
Oz Rosenberg (14') 1 - 0
Kévin Châtellier (34') 2 - 0
Nikolay Przhevalskiy (49') 3 - 0
Kévin Châtellier (73') 4 - 0
Isidoros Taganikas (81') 5 - 0
Sons Of Anarchy C.F. Alineación oficial del equipo 'Sons Of Anarchy C.F.' en el partido 5 - 0 F.C. BoixKu Alineación oficial del equipo 'F.C. BoixKu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sons Of Anarchy C.F. Alineación oficial del equipo 'Sons Of Anarchy C.F.' en el partido 0 - 1 F.C. BoixKu Alineación oficial del equipo 'F.C. BoixKu' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sons Of Anarchy C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de SAMCRO va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Oz Rosenberg.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SAMCRO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Kévin Châtellier.
  • 186 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de SAMCRO va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Nikolay Przhevalskiy, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de SAMCRO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kévin Châtellier augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SAMCRO eren letals, i Isidoros Taganikas va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): SAMCRO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Oz Rosenberg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Isidoros Taganikas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Peder Nygård havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Delhaise de SAMCRO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): SAMCRO va fer una substitució al minut 78. Vatroslav Rokov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Isidoros Taganikas.

F.C. BoixKu

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Théo Flicoteaux.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Krešimir Dragičević ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hans-Reiner Carton va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.