Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abraaan pasooo (118580) - Los Tontos (47956) » 367412349: T36/J4/VI

Liga 367412349 Información oficial sobre el partido 367412349 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VI.875 (15193)

Txispas Forever Alineación oficial del equipo 'Txispas Forever' en el partido 5 - 2 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
Krasimir Kamenov (1') 1 - 0
Argider Deyna (4') 2 - 0
2 - 1 Marcos Lagare (37')
2 - 2 Benartemi Olmos Ribera (40')
George Gillissen (57') 3 - 2
Hanisi Limo (71') 4 - 2
Rüdiger Kapellen (76') 5 - 2
Txispas Forever Alineación oficial del equipo 'Txispas Forever' en el partido 5 - 2 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Txispas Forever Alineación oficial del equipo 'Txispas Forever' en el partido 7 - 0 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
Tiene mala suerte 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txispas Forever

Goles Goles

  • 137 Minuto 1 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ruben Karl la va convertir en gol amb un remat de cap en Krasimir Kamenov tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 1 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): En Argider Deyna va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 57 gràcies a la jugada de George Gillissen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Txispas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hanisi Limo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Txispas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rüdiger Kapellen va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Txispas ho intentava per la dreta per mitjà de Samuel Robres, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Peláez al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zbyněk Crhonek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Krasimir Kamenov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Krasimir Kamenov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sigismondo Zanforlin va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los Tontos

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 37, el jugador visitant Marcos Lagare va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Tontos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Benartemi Olmos Ribera, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Molero de Tontos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ignacio Molero va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Alfredo Sáenz de Tontos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alfredo Sáenz, jugador de Tontos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Odilón Guruceta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.