Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milladoiro (778049) - rogama-team (1436224) » 367410575: T36/J9/VI

Liga 367410575 Información oficial sobre el partido 367410575 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VI.843 (15161)

milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 2 - 3 Abulense Alineación oficial del equipo 'Abulense' en el partido
0 - 1 Alejandro Araujo (6')
0 - 2 Iván Corao (24')
Diego Garro (36') 1 - 2
Gerardo Martín Benítez (48') 2 - 2
2 - 3 Procopio Filippucci (62')
milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 2 - 3 Abulense Alineación oficial del equipo 'Abulense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 2 - 2 Abulense Alineación oficial del equipo 'Abulense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

milladoiro

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Diego Garro trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gerardo Martín Benítez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. milladoiro empatava el partit, 2 a 2, al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El milladoiro va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gerardo Martín Benítez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del milladoiro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Armenteros, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 214 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Gerardo Martín Benítez va fallar un penal al minut 75, davant la desesperació dels aficionats.

Abulense

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Iván Corao va anar directament als peus de Alejandro Araujo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Iván Corao va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, Abulense es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Procopio Filippucci es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Procopio Filippucci, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Procopio Filippucci va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Araujo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Benoît Desaint quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guarino Terribile, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Robert Rubau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Abulense que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carl Back de Abulense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ferran Tous va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.