Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andilubios (49141) - Atlético Reventón (313723) » 367408558: T36/J9/VI

Liga 367408558 Información oficial sobre el partido 367408558 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VI.807 (15125)

Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 2 - 0 Atlético aragonés Alineación oficial del equipo 'Atlético aragonés' en el partido
Valerio Navarro (25') 1 - 0
Valerio Navarro (87') 2 - 0
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 2 - 0 Atlético aragonés Alineación oficial del equipo 'Atlético aragonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 2 - 0 Atlético aragonés Alineación oficial del equipo 'Atlético aragonés' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andilubios

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valerio Navarro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Andilubios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valerio Navarro des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Andilubios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Muñoz Gómez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Gómez per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Petre-Lucian Suciu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Luis Gómez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Valerio Navarro de Andilubios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético aragonés

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maximilian Ilg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Murguía de Atlético es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Salas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paolo Festorazzi.