Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RotodosFC (1432855) - FERNANDG (1434282) » 367408228: T36/J11/VI

Liga 367408228 Información oficial sobre el partido 367408228 en Hattrick

05.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VI.801 (15119)

C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 0 - 2 FERNANDG Alineación oficial del equipo 'FERNANDG' en el partido
0 - 1 Jukka Immonen (7')
0 - 2 Lukáš Borek (68')
C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 0 - 2 FERNANDG Alineación oficial del equipo 'FERNANDG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 2 - 1 FERNANDG Alineación oficial del equipo 'FERNANDG' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mangas Verdes

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mangas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Flori Schueller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Denís Refoxo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Carlos Zúñiga Pimentel va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

FERNANDG

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gabriel Wilson és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Jukka Immonen perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Txurio Sarasketa va anar directament als peus de Lukáš Borek que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Gabriel Wilson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Richard Slávka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Richard Slávka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gundars Stikāns-Kalvāns. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.