Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Osenses (1366563) - La Peñuca (1586522) » 367407825: T36/J9/VI

Liga 367407825 Información oficial sobre el partido 367407825 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VI.794 (15112)

PerezOsos C.F. Alineación oficial del equipo 'PerezOsos C.F.' en el partido 3 - 1 Fußballmannschaft Alineación oficial del equipo 'Fußballmannschaft' en el partido
Pol Montmany (33') 1 - 0
Rafael Robberecht (40') 2 - 0
2 - 1 Bengt Bohner (43')
Rafael Robberecht (82') 3 - 1
PerezOsos C.F. Alineación oficial del equipo 'PerezOsos C.F.' en el partido 3 - 1 Fußballmannschaft Alineación oficial del equipo 'Fußballmannschaft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PerezOsos C.F. Alineación oficial del equipo 'PerezOsos C.F.' en el partido 2 - 0 Fußballmannschaft Alineación oficial del equipo 'Fußballmannschaft' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PerezOsos C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PerezOsos contenien la respiració mentre en Pol Montmany s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Robberecht de PerezOsos va fer un bon esprint per escapar-se de Elis Adelfeldt i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Robberecht es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Augustin Möhlen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PerezOsos.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El PerezOsos ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Puig Parias, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cezar Bălan al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Puig Parias va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Añaterve Tejada Porras de PerezOsos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Idafe Arenas de PerezOsos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Oriol Juan probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Fußballmannschaft

Goles Goles

  • 154 Minuto 43 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Bengt Bohner. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fußballmannschaft sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ricardo Cruzado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Elis Adelfeldt que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.