Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichucas F.C (310655) - losrelampagos (777754) » 367407802: T36/J3/VI

Liga 367407802 Información oficial sobre el partido 367407802 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.794 (15112)

tronchapinos F.C Alineación oficial del equipo 'tronchapinos F.C' en el partido 5 - 1 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Michael Moeskops (16') 1 - 0
1 - 1 Agustín Garrido (28')
Jarit Cornet (35') 2 - 1
興司 (Koji) 三輪 (Miwa) (71') 3 - 1
Rudi Windhoud (78') 4 - 1
Jarit Cornet (86') 5 - 1
tronchapinos F.C Alineación oficial del equipo 'tronchapinos F.C' en el partido 5 - 1 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tronchapinos F.C Alineación oficial del equipo 'tronchapinos F.C' en el partido 2 - 0 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tronchapinos F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Stanys Petrašas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Michael Moeskops la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jarit Cornet de tronchapinos aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): tronchapinos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 興司 (Koji) 三輪 (Miwa) va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Rudi Windhoud va augmentar la diferència de tronchapinos a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jarit Cornet es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan 興司 (Koji) 三輪 (Miwa) de tronchapinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Macedonia va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Paco Cosculluela va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Yordan Stefanov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Michael Moeskops de tronchapinos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Stanys Petrašas de tronchapinos va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Asdrúbal Távora va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roldán Vélez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Dalmau Mayola.

losrelampagos

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Agustín Garrido de losrelampagos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Agustín Garrido va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de losrelampagos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Agustín Garrido, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Garrido de losrelampagos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.