Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fontiñas Sport (1586872) - buleria (1419214) » 367407685: T36/J1/VI

Liga 367407685 Información oficial sobre el partido 367407685 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.792 (15110)

GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido 0 - 0 buleria Alineación oficial del equipo 'buleria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido 0 - 1 buleria Alineación oficial del equipo 'buleria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GUIRIS ETILICOS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emre Başsoy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ETILICOS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Laurence Bechtle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ETILICOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emre Başsoy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ETILICOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaanus Õun, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Guntwin Tittlau ocupà el lloc d'en José Sampaio al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de ETILICOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jeromy Campbell probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

buleria

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Harald Winther ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Matteo Bonvini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Matteo Bonvini de buleria, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Anatol Rabinovici de buleria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Martin Valík que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.