Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quintela-Benfiquistas (991242) - Violadores del Verso (1595983) » 367405875: T36/J10/VI

Liga 367405875 Información oficial sobre el partido 367405875 en Hattrick

28.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VI.759 (15077)

Sandstorm team Alineación oficial del equipo 'Sandstorm team' en el partido 1 - 4 NACOR F.C Alineación oficial del equipo 'NACOR F.C' en el partido
0 - 1 Rãzvan Ştefan (18')
Heinz-Mario Pintér (66') 1 - 1
1 - 2 Pere Pujulà (67')
1 - 3 Pere Pujulà (80')
1 - 4 Christophe Régent (89')
Sandstorm team Alineación oficial del equipo 'Sandstorm team' en el partido 1 - 4 NACOR F.C Alineación oficial del equipo 'NACOR F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sandstorm team Alineación oficial del equipo 'Sandstorm team' en el partido 0 - 1 NACOR F.C Alineación oficial del equipo 'NACOR F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sandstorm team

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Sandstorm aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Heinz-Mario Pintér va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sandstorm va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Thorger Mikschnik, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sandstorm enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Sandstorm van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Robert Cernea no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Mihály Erdélyi va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miro Maukonen de Sandstorm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Robert Cernea de Sandstorm s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

NACOR F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Jean-Benoît Lachapelle entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al NACOR, un peu providencial d'en Rãzvan Ştefan va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pere Pujulà es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 80, en Christophe Régent la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pere Pujulà que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Christophe Régent de NACOR va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Sebestyén Gróf va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Barriga de NACOR es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Francisco Miguel Adasme ocupà el lloc d'en Nicolau Marques al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de NACOR quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): Viktor Zaerko va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juha-Pekka Larjama. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.