Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JD Futibol (119732) - fritos futbol club (1416783) » 367397943: T36/J2/VI

Liga 367397943 Información oficial sobre el partido 367397943 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.618 (14936)

Santander City Alineación oficial del equipo 'Santander City' en el partido 2 - 1 Celestino Club Alineación oficial del equipo 'Celestino Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santander City Alineación oficial del equipo 'Santander City' en el partido 2 - 0 Celestino Club Alineación oficial del equipo 'Celestino Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander City

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Santander s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vasily Nurtdinov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rinus van Hulten arribés a peus de Luís Valente, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Santander el 2 - 1.

Celestino Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Franck Fradet va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Liad Ozeri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Celestino quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Benito Idoyeta va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Meidan Ackerman de Celestino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Eduardo de Gracia de Celestino va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tomás Brandón va prendre el seu rol al minut 82.