Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Cristi (800961) - magamogi2004 (122403) » 367389492: T36/J1/VI

Liga 367389492 Información oficial sobre el partido 367389492 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VI.467 (14785)

adreuenc Alineación oficial del equipo 'adreuenc' en el partido 4 - 1 Sporting Hostalriquenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Hostalriquenc' en el partido
Samuel Loertscher (26') 1 - 0
Filip Detsch (27') 2 - 0
2 - 1 Luis Dibarrart (57')
Arne Toren (60') 3 - 1
Pau Fornés (86') 4 - 1
adreuenc Alineación oficial del equipo 'adreuenc' en el partido 4 - 1 Sporting Hostalriquenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Hostalriquenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
adreuenc Alineación oficial del equipo 'adreuenc' en el partido 4 - 1 Sporting Hostalriquenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Hostalriquenc' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adreuenc

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hostalriquenc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Samuel Loertscher la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del adreuenc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 26.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Filip Detsch de adreuenc va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Arne Toren va incrementar l'avantatge de adreuenc amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pau Fornés va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Filip Detsch del adreuenc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Orest Rygielski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de adreuenc a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Filip Detsch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Arne Toren es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orest Rygielski de adreuenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Hostalriquenc

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Luis Dibarrart va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 57 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Pedro Cros va fer una estirada espectacular al minut 28, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Steve Magdanz.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Damián Věžník va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pedro Cros.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Stewie Waters ocupà el lloc d'en Steve Magdanz al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Hostalriquenc quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Damián Věžník va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Hostalriquenc es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.