Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loma Cabrera FC (47587) - The International (776267) » 367387478: T36/J3/VI

Liga 367387478 Información oficial sobre el partido 367387478 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.431 (14749)

Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido 2 - 1 Pepothinaikos Alineación oficial del equipo 'Pepothinaikos' en el partido
Siro Tuy (35') 1 - 0
Alejandro Cirna (65') 2 - 0
2 - 1 Mario Alberto Cuello (89')
Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido 2 - 1 Pepothinaikos Alineación oficial del equipo 'Pepothinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Audán C.F. Alineación oficial del equipo 'Audán C.F.' en el partido 2 - 0 Pepothinaikos Alineación oficial del equipo 'Pepothinaikos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Audán C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Siro Tuy va donar a Audán un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Audán va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Cirna va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Brandomil Lage es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antoon van Kampen de Audán va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, José Chirino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrico Antonisse va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Audán es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Brandomil Lage no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Darío Barral de Castro al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Pere Jordi Armengol estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Onésimo Teixeira no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Pepothinaikos

Goles Goles

  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 89 minuts quan Mario Alberto Cuello va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Pepothinaikos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Pepothinaikos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Nehemias Alejandro Vivoda des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Audán. La jugada d'estratègia del Pepothinaikos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mario Alberto Cuello va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Alberto Cuello de Pepothinaikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.