Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldehuela de Liestos (310897) - flotante f.c. (118474) » 367386467: T36/J4/VI

Liga 367386467 Información oficial sobre el partido 367386467 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VI.413 (14731)

Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 3 - 2 flotante f.c. Alineación oficial del equipo 'flotante f.c.' en el partido
Carles Ortiz (6') 1 - 0
Carles Ortiz (26') 2 - 0
2 - 1 Marek Seget (37')
Diego Díaz de Cedron (59') 3 - 1
3 - 2 Mircea-Cristian Mustată (86')
Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 3 - 2 flotante f.c. Alineación oficial del equipo 'flotante f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 2 - 4 flotante f.c. Alineación oficial del equipo 'flotante f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldehuela de Liestos

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 6 minuts de joc, Carles Ortiz, corrent com un esperitat, superà primer Adam Frank Jensen per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Carles Ortiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Aldehuela va augmentar la diferència quan Diego Díaz de Cedron no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Tamás Pázmándi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Xavier Beauvais de Aldehuela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Xavier Beauvais de l'equip Aldehuela, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Aldehuela va fer una substitució al minut 85. Òscar Porquet va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramón Ilurieta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jonas Neuwirth.

flotante f.c.

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 37, el jugador visitant Marek Seget va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): flotante van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Mircea-Cristian Mustată va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Mircea-Cristian Mustată va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jef Couchement va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El flotante creava perill des de la dreta al minut 89, però en Jef Couchement, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Åge Voldbirk desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de flotante, en Adam Frank Jensen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sławomir Lipiński probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.