Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DB 1980 (993647) - manasal (1458967) » 367383171: T36/J5/VI

Liga 367383171 Información oficial sobre el partido 367383171 en Hattrick

24.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VI.354 (14672)

La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido 4 - 1 manasal Alineación oficial del equipo 'manasal' en el partido
Domingo Navarro Ategui (29') 1 - 0
Rafael Urquijo (32') 2 - 0
Domingo Navarro Ategui (39') 3 - 0
Carlos Gurria (57') 4 - 0
4 - 1 Yordan Vúlchev (68')
La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido 4 - 1 manasal Alineación oficial del equipo 'manasal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido 4 - 0 manasal Alineación oficial del equipo 'manasal' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Ciutat C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Domingo Navarro Ategui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ciutat.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ciutat eren letals, i Rafael Urquijo va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Ciutat va aconseguir el 3 - 0 quan Domingo Navarro Ategui va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Gurria, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 109 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Óscar Guerendain va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Yordan Vúlchev va aprofitar el regal, anotant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Olivio Santaclara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Francisco Lanús es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciutat va anar a parar a la dreta de l'atac on en Domingo Navarro Ategui, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Méndez Pombo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ciutat la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ifixenio Outeiriño de Ciutat es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Lanús de Ciutat es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Francisco Lanús, que no va rendir al seu nivell habitual.

manasal

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Iratzeder Zaundegi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Óscar Alférez no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Peter Hermo que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.