Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JGMTeam (123010) - Real Betis Deportivo (1432861) » 367382725: T36/J2/VI

Liga 367382725 Información oficial sobre el partido 367382725 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.346 (14664)

Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido 6 - 0 los panificadores Alineación oficial del equipo 'los panificadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido 1 - 1 los panificadores Alineación oficial del equipo 'los panificadores' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinos el Gordo C.F. y B.

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Alfonso Tejada Porras va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Gordo.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Erik Fredriksen va augmentar l'avantatge de Gordo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gordo eren letals, i Gonzalo Merino va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): El jugador Donald Grosicki de Gordo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Gordo sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Alfonso Tejada Porras va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gordo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Donald Grosicki va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Alfonso Tejada Porras, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

los panificadores

Goles Goles

  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Dan-Răzvan Ailincăi després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Gordo Donald Grosicki, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Holger Sandvik de panificadores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hamdi Akyüzlü s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Werner Berger va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.