Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuia (1437216) - Yosoidekalimoxo (487194) » 367382547: T36/J3/VI

Liga 367382547 Información oficial sobre el partido 367382547 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.343 (14661)

BioLentos Alineación oficial del equipo 'BioLentos' en el partido 0 - 2 Yosoidekalimoxo Alineación oficial del equipo 'Yosoidekalimoxo' en el partido
0 - 1 Miguel Milla (7')
0 - 2 Zbigniew Wlaź (20')
BioLentos Alineación oficial del equipo 'BioLentos' en el partido 0 - 2 Yosoidekalimoxo Alineación oficial del equipo 'Yosoidekalimoxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BioLentos Alineación oficial del equipo 'BioLentos' en el partido 0 - 2 Yosoidekalimoxo Alineación oficial del equipo 'Yosoidekalimoxo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BioLentos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): BioLentos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Mirco Schwer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BioLentos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Drahomír Lehnert va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romel Colchado de BioLentos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Mureddu de BioLentos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): BioLentos va fer una substitució al minut 60. Mirco Schwer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Soto Aguilar.

Yosoidekalimoxo

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Miguel Milla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Zbigniew Wlaź des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Miguel Milla va estar a punt de posar per davant a Yosoidekalimoxo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrzej Fydrych va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Zbigniew Wlaź, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 9 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Yosoidekalimoxo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Yosoidekalimoxo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Elvis Rubagotti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Timothy Santoriello de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Yosoidekalimoxo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miguel Milla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Alexander Bondov va sortir coix del terreny de joc, substituït per Elvis Rubagotti. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.