Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uriz F.C (119987) - Real Furcia F.C. (438054) » 367381473: T36/J13/VI

Liga 367381473 Información oficial sobre el partido 367381473 en Hattrick

19.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VI.323 (14641)

URITZ F.C Alineación oficial del equipo 'URITZ F.C' en el partido 1 - 1 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
0 - 1 Valle Stjärnell (31')
Abdelwahhab Dokali (49') 1 - 1
URITZ F.C Alineación oficial del equipo 'URITZ F.C' en el partido 1 - 1 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
URITZ F.C Alineación oficial del equipo 'URITZ F.C' en el partido 1 - 0 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

URITZ F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, Alfredo Burgo Díaz va pentinar un córner cap al segon pal que Abdelwahhab Dokali va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oriol Marquès va entorpir al marcador d'en Eduardo Gallones per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Francisco Torres Campo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lugea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicodemo Rodríguez de Lugea es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

El espiritu de J.Salinas

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de J.Salinas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Valle Stjärnell, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arturo Arce Janariz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eliseo Gabella estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): J.Salinas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Paulino Nuno Sá des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de J.Salinas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eliseo Gabella, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eliseo Gabella que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): J.Salinas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Pablo Roldán Rendon va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Valle Stjärnell de J.Salinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en John Fig Nielsen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.