Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Retuerta FC (1371890) - Real Furcia F.C. (438054) » 367381431: T36/J3/VI

Liga 367381431 Información oficial sobre el partido 367381431 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.323 (14641)

mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido 2 - 1 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
Rubén Barcons (40') 1 - 0
1 - 1 Valle Stjärnell (54')
Boy Altona (78') 2 - 1
mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido 2 - 1 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido 2 - 0 El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mater team

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ladislau Papiol sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rubén Barcons que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Boy Altona de mater aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): mater va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Rubén Barcons va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): mater va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rubén Barcons ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rubén Barcons va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a mater per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Spiridon Simeonov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Narcís Baraldés per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guido Tubeuf va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

El espiritu de J.Salinas

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 en Valle Stjärnell va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): J.Salinas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Klemens Liebi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Salih Vedid va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de J.Salinas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eliseo Gabella de J.Salinas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Paulino Nuno Sá de J.Salinas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.