Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BenjisTeam (312810) - LaS pAyaS alAdaS (124683) » 367380335: T36/J7/VI

Liga 367380335 Información oficial sobre el partido 367380335 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VI.303 (14621)

BenjisTeam Alineación oficial del equipo 'BenjisTeam' en el partido 1 - 0 LaS pAyaS alAdaS Alineación oficial del equipo 'LaS pAyaS alAdaS' en el partido
Scott Spark (47') 1 - 0
BenjisTeam Alineación oficial del equipo 'BenjisTeam' en el partido 1 - 0 LaS pAyaS alAdaS Alineación oficial del equipo 'LaS pAyaS alAdaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BenjisTeam Alineación oficial del equipo 'BenjisTeam' en el partido 2 - 0 LaS pAyaS alAdaS Alineación oficial del equipo 'LaS pAyaS alAdaS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BenjisTeam

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Marco Aurélio Capilé estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Scott Spark va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Scott Spark arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rudolf Korostylev va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Javier Pelegrín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Cyril Monnereau del BenjisTeam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Werner Strohhofer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Scott Spark gairebé va marcar per a BenjisTeam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Remco Breiling, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sean Stutzmann de BenjisTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stephan Jongepier de BenjisTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LaS pAyaS alAdaS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NInFaS, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Èdgar Picornell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el NInFaS sortien al contraatac. La falta llançada per Arco de Both va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NInFaS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Evarist Roig, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NInFaS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Damián Laguna Guillén, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Ganiz Muñoa va encarar al porter al 75, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Ricard Miquel Cullell de NInFaS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Rodrigo Olivina de NInFaS es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.