Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HIDELIN (490254) - EUDLF San José F.C. (489262) » 367380294: T36/J13/VI

Liga 367380294 Información oficial sobre el partido 367380294 en Hattrick

19.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VI.302 (14620)

HIDELIN Alineación oficial del equipo 'HIDELIN' en el partido 1 - 0 MaSTeRPooL-BaeZa Alineación oficial del equipo 'MaSTeRPooL-BaeZa' en el partido
Johan Ehnell (58') 1 - 0
HIDELIN Alineación oficial del equipo 'HIDELIN' en el partido 1 - 0 MaSTeRPooL-BaeZa Alineación oficial del equipo 'MaSTeRPooL-BaeZa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HIDELIN Alineación oficial del equipo 'HIDELIN' en el partido 2 - 0 MaSTeRPooL-BaeZa Alineación oficial del equipo 'MaSTeRPooL-BaeZa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIDELIN

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): HIDELIN, atacant per l'esquerra al minut 58, va aprofitar el magnífic llançament de Johan Ehnell per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Víctor Aybar del HIDELIN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Biran Weissglass, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romain Grenier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Rupert Rusch de HIDELIN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonino Arno va prendre el seu rol al minut 69.

MaSTeRPooL-BaeZa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): MaSTeRPooL-BaeZa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Leszek Rosiak des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 6, un contraatac del MaSTeRPooL-BaeZa no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Nilto Jurubeba perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Emeterio Basalo va entorpir al marcador d'en Július Vepřek per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MaSTeRPooL-BaeZa, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Otto Esko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nilto Jurubeba, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Volkan Önsel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.