Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armunia United (1461214) - Cabesa Furgol Clú (1580434) » 367380145: T36/J2/VI

Liga 367380145 Información oficial sobre el partido 367380145 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.300 (14618)

Armunia United Alineación oficial del equipo 'Armunia United' en el partido 4 - 3 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Armunia United Alineación oficial del equipo 'Armunia United' en el partido 1 - 7 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armunia United

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Văn Phong Trần va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Armunia, David Wildsmith, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 41, indicava inequívocament que en Joni Kumpulainen va saber trobar la xarxa rival. Armunia desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Armunia va ser Ryszard Kujszczyk.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Armunia prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Edward Ehnert va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Heinrich Linhart de Armunia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Edward Ehnert gairebé va marcar per a Armunia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heinrich Linhart de Armunia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Darío Ortiz de Armunia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vello Spur F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): L'entrenador de Vello es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Lyubomir Tomov era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Javier Medina Carvajal.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Vello van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 60, quan Lyubomir Tomov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Carlos Benedito Xerifão quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vello que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lyubomir Tomov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Benedito Xerifão es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.