Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pazos FC (1579721) - barna fcb (994083) » 367377638: T36/J8/VI

Liga 367377638 Información oficial sobre el partido 367377638 en Hattrick

14.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / VI.255 (14573)

Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido 0 - 2 Rappids Balompie Alineación oficial del equipo 'Rappids Balompie' en el partido
0 - 1 Diego Muruetagoyena (28')
0 - 2 Diego Muruetagoyena (53')
Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido 0 - 2 Rappids Balompie Alineación oficial del equipo 'Rappids Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido 0 - 1 Rappids Balompie Alineación oficial del equipo 'Rappids Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seven Nation Army

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Peter Kocúrik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de 7NA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de 7NA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reitze Riezenkamp, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reitze Riezenkamp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rappids Balompie

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Diego Muruetagoyena va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Balompie, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Muruetagoyena de Balompie l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 53 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Balompie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Jeff Stone va quedar-se sol davant el porter Juan Fernando Frías, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jean Trubert va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Ib Mogensen ocupà el lloc d'en Gianni Fagà al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Balompie quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.