Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caralex FC (779787) - Vámonos Átomos! (492452) » 367374947: T36/J7/VI

Liga 367374947 Información oficial sobre el partido 367374947 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VI.207 (14525)

els manolets Alineación oficial del equipo 'els manolets' en el partido 2 - 1 Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido
Leandro Abauth (28') 1 - 0
1 - 1 Paweł Cymbor (41')
Ximo Llansó (68') 2 - 1
els manolets Alineación oficial del equipo 'els manolets' en el partido 2 - 1 Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els manolets Alineación oficial del equipo 'els manolets' en el partido 0 - 1 Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els manolets

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del manolets. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Leandro Abauth va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Sergio Álvarez Miguel després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Esparto Paweł Cymbor, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Ximo Llansó va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, manolets, al minut 68. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de manolets van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Silvio Belizón va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Esparto de Braga

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Andrea Leib, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Esparto creava perill des de la dreta al minut 36, però en Gheorghe Lipă, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paweł Cymbor desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Paweł Cymbor va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gheorghe Lipă va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Andrea Leib quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Esparto va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Andrea Leib que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro González Pondal de Esparto s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.