Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palomares (310551) - babilonian smokers (311097) » 367374522: T36/J12/VI

Liga 367374522 Información oficial sobre el partido 367374522 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VI.199 (14517)

FC Tutu's Boys Alineación oficial del equipo 'FC Tutu's Boys' en el partido 1 - 3 babilonian smokers Alineación oficial del equipo 'babilonian smokers' en el partido
0 - 1 Laurentz Ramsl (32')
0 - 2 Chuqiwillka Dote (41')
José Vicente Queralt (67') 1 - 2
1 - 3 Chuqiwillka Dote (81')
FC Tutu's Boys Alineación oficial del equipo 'FC Tutu's Boys' en el partido 1 - 3 babilonian smokers Alineación oficial del equipo 'babilonian smokers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tutu's Boys Alineación oficial del equipo 'FC Tutu's Boys' en el partido 2 - 0 babilonian smokers Alineación oficial del equipo 'babilonian smokers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tutu's Boys

Goles Goles

  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 67 en Francisco Ordoñez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en José Vicente Queralt podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Petri Hujanen va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Chuqiwillka Dote va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, José Rubio Pérez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Francisco Ordoñez quasi empata el partit per a Tutus, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 204 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Francisco Ordoñez va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 83 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Georg Tannert, que no va rendir al seu nivell habitual.

babilonian smokers

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de babilonian van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Laurentz Ramsl.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de babilonian va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Chuqiwillka Dote va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gonçalo Belard al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): babilonian van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Alex Turpin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Guillaume Thomas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.