Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olfamidas (315344) - Trocolo F.C (989452) » 367373583: T36/J2/VI

Liga 367373583 Información oficial sobre el partido 367373583 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.183 (14501)

TRUCHAS VIZMANENSES Alineación oficial del equipo 'TRUCHAS VIZMANENSES' en el partido 1 - 0 Trocolo F.C Alineación oficial del equipo 'Trocolo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TRUCHAS VIZMANENSES Alineación oficial del equipo 'TRUCHAS VIZMANENSES' en el partido 2 - 0 Trocolo F.C Alineación oficial del equipo 'Trocolo F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRUCHAS VIZMANENSES

Goles Goles

  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a VIZMANENSES va ser Seber Arizmendi.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Frédéric Maës va entorpir al marcador d'en Abuzittin Dink per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): VIZMANENSES va ser a punt de marcar al minut 26, quan el seu jugador Walter Ruhdorfer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro Burgo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a VIZMANENSES al minut 34.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Melchior Honig quasi dona a VIZMANENSES l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Carlos Rivero.

Trocolo F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trocolo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a MarkPaul Lodiers, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Trocolo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de MarkPaul Lodiers des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magí Àngel de Trocolo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.