Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juve vk (1337186) - Cassual TM (121459) » 367373445: T36/J9/VI

Liga 367373445 Información oficial sobre el partido 367373445 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VI.180 (14498)

El Porte Alineación oficial del equipo 'El Porte' en el partido 1 - 0 REAL BOCADIL DE QUES Alineación oficial del equipo 'REAL BOCADIL DE QUES' en el partido
Felisberto Granja (83') 1 - 0
El Porte Alineación oficial del equipo 'El Porte' en el partido 1 - 0 REAL BOCADIL DE QUES Alineación oficial del equipo 'REAL BOCADIL DE QUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Porte Alineación oficial del equipo 'El Porte' en el partido 3 - 0 REAL BOCADIL DE QUES Alineación oficial del equipo 'REAL BOCADIL DE QUES' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Porte

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Porte va ser Felisberto Granja.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Porte va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luciano Paiva va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ali Yüksel Aktolun.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Porte va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però David Illán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Massimiliano Guarducci va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Porte per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Olle Stigbratt va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Fernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

REAL BOCADIL DE QUES

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Guillaume Lemercier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 16 la va desaprofitar Mathias Bövinghausen de BOCADIL, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Rupert Tauchnitz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Cuerla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): BOCADIL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Cuerla va desviar el xut final de Rupert Tauchnitz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): BOCADIL va fer una substitució al minut 11. Matthias Capell va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jay Rombouts.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del BOCADIL puguin veure en Buddy Britt jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Massimiliano Guarducci el va substituir sense tenir temps d'escalfar.