Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife Green (988643) - Guybrush F.C. (1337247) » 367373190: T36/J2/VI

Liga 367373190 Información oficial sobre el partido 367373190 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.176 (14494)

Tenerife Green Alineación oficial del equipo 'Tenerife Green' en el partido 3 - 3 Khae's Alineación oficial del equipo 'Khae's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tenerife Green Alineación oficial del equipo 'Tenerife Green' en el partido 2 - 2 Khae's Alineación oficial del equipo 'Khae's' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Green

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tenerife van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gabriel Nicolás Vidal en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Tenerife van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Armin Brock que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Tenerife equilibrava la balança al minut 84. En Gabriel Nicolás Vidal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gabriel Nicolás Vidal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 22 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Hermann Pegrisch quasi empata el partit al minut 22, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jos Adriaans va ridiculitzar a en Quim Cornet amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Tenerife va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albert Viladrau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Khae's

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Tudorel Rotariu de Khaes va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gerard Hildebrand, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Antti-Jussi Nironen de Khaes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Samuel Sacristán sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gerard Hildebrand marcar el 1 - 3 per al Khaes.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Casimiro Garita, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Khaes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tudorel Rotariu de Khaes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.