Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

team cervo f.c. (1584927) - Las Sombras (800263) » 367372136: T36/J3/VI

Liga 367372136 Información oficial sobre el partido 367372136 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.157 (14475)

TVAF LA BOCA Alineación oficial del equipo 'TVAF LA BOCA' en el partido 2 - 0 Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido
Denis Hendrych (30') 1 - 0
Gomarus van Huis (79') 2 - 0
TVAF LA BOCA Alineación oficial del equipo 'TVAF LA BOCA' en el partido 2 - 0 Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TVAF LA BOCA Alineación oficial del equipo 'TVAF LA BOCA' en el partido 2 - 0 Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TVAF LA BOCA

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): TVAF s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Denis Hendrych per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TVAF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gomarus van Huis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Charlie Frederick arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Gomarus van Huis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Dositeo Cao una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Halil Utku Kutkan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Constantin Colban, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gomarus van Huis de TVAF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Constantin Colban que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Las Sombras

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): WHO van sortir al contraatac al minut 10, però Gustavo Varotto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WHO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miloš Trajković, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dany Mathieu de WHO es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Miloš Trajković semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.