Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JAQUINSO F.C. (988309) - Club Tomares Deportivo (1335455) » 367371632: T36/J4/VI

Liga 367371632 Información oficial sobre el partido 367371632 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VI.148 (14466)

JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido 4 - 0 Club Tomares Deportivo Alineación oficial del equipo 'Club Tomares Deportivo' en el partido
Paul Rubinke (15') 1 - 0
Placido Gragnani (54') 2 - 0
Guillaume Courtois (62') 3 - 0
Ido Orgad (66') 4 - 0
JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido 4 - 0 Club Tomares Deportivo Alineación oficial del equipo 'Club Tomares Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido 2 - 1 Club Tomares Deportivo Alineación oficial del equipo 'Club Tomares Deportivo' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JAQUINSO F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): JAQUINSO s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Paul Rubinke per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el JAQUINSO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Placido Gragnani aconseguint el 2 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Guillaume Courtois va augmentar l'avantatge de JAQUINSO a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Ido Orgad va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El JAQUINSO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Peder Thuesen Dahl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JAQUINSO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Viorel Popa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Paul Rubinke de JAQUINSO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Guillaume Courtois va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Peder Thuesen Dahl de JAQUINSO va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Amir Pouyan Dabir va entrar en el seu lloc.

Club Tomares Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Arnau Sanmiquel sol davant la porteria al minut 17, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Deportivo creava perill des de la dreta al minut 37, però en Roberto Marciano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tommy Barbaglia desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastián Gustavo Esquivel de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Deportivo, en Ştefan Radu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.