Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betisman Balompié (487829) - elcobra (308188) » 367371360: T36/J6/VI

Liga 367371360 Información oficial sobre el partido 367371360 en Hattrick

31.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VI.143 (14461)

Real Betisman Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betisman Balompié' en el partido 2 - 1 Athletic de Fonollosa Alineación oficial del equipo 'Athletic de Fonollosa' en el partido
Cumali Dosdoru (75') 1 - 0
Carlos Alcázar (85') 2 - 0
2 - 1 Amador Arardo (87')
Real Betisman Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betisman Balompié' en el partido 2 - 1 Athletic de Fonollosa Alineación oficial del equipo 'Athletic de Fonollosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Betisman Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betisman Balompié' en el partido 2 - 0 Athletic de Fonollosa Alineación oficial del equipo 'Athletic de Fonollosa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betisman Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Cumali Dosdoru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Betisman.
  • 139 Minuto 85 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carlos Alcázar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Raúl Fortúnez per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Torroba va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Soriano Ioyaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mark Chadwick! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Candido Pastor Merino de Betisman amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Oriol Pallares Porta que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Athletic de Fonollosa

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Amador Arardo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Fonollosa en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Fonollosa van sortir al contraatac al minut 10, però Pablo Sáenz de Muro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Fonollosa va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, José Antonio Santorum de Fonollosa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Arturo Méndez de Fonollosa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Raimóndez va prendre el seu rol al minut 66.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Miguel Raimóndez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Víctor Padilla.