Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newcastle del Plà (1599605) - Atletico Tenerife (797345) » 367371323: T36/J10/VI

Liga 367371323 Información oficial sobre el partido 367371323 en Hattrick

28.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VI.142 (14460)

Newcastle del Plà Alineación oficial del equipo 'Newcastle del Plà' en el partido 1 - 1 Real Pijay C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pijay C.F.' en el partido
Wouter Breeman (24') 1 - 0
1 - 1 Bilind Gjyshi (84')
Newcastle del Plà Alineación oficial del equipo 'Newcastle del Plà' en el partido 1 - 1 Real Pijay C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pijay C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Newcastle del Plà Alineación oficial del equipo 'Newcastle del Plà' en el partido 2 - 0 Real Pijay C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pijay C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newcastle del Plà

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Newcastle s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Wouter Breeman per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Newcastle ho intentava per la dreta per mitjà de Tutku Doruk Nurol, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rudy Danel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rein Brekelmans per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Berosh Demaj va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Tutku Doruk Nurol de Newcastle gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Mürşit Perker es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Juan Telles ocupà el lloc d'en Pedro Olmos al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Newcastle quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Pijay C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Pijay sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Bilind Gjyshi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pijay va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angelo Sciarabba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pijay van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Angelo Sciarabba va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Pijay van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Eliezer Shalom va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pijay va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Patrik Wegner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.