Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trebbon FC (993492) - White Rhino Team (779182) » 367370096: T36/J12/VI

Liga 367370096 Información oficial sobre el partido 367370096 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VI.120 (14438)

EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 2 - 3 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
Apolo Hita (9') 1 - 0
1 - 1 Héctor Puche Arribas (11')
1 - 2 Ruediger Scheibl (21')
Ignazio Chassot (39') 2 - 2
2 - 3 Chrisostomos Ntafis (51')
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 2 - 3 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 2 - 0 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUS F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Apolo Hita va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 9.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignazio Chassot, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 49 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gino Carioca va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Kim Huusmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Felipe Pérez de F.C. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Felipe Pérez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Konsta Kinni de F.C. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

White Rhino Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): White va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 11, quan Héctor Puche Arribas, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ruediger Scheibl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de White van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Chrisostomos Ntafis.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de White van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 23 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ruediger Scheibl, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Ruediger Scheibl va estar a punt de posar per davant a White amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Joaquim Vicente Santos va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Manuel Joaquim Vicente Santos va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ruediger Scheibl que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.