Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Rhino Team (779182) - RCD LA CORUÑA (121942) » 367370067: T36/J5/VI

Liga 367370067 Información oficial sobre el partido 367370067 en Hattrick

24.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VI.120 (14438)

White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 0 - 2 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
0 - 1 Kornél Visky (5')
0 - 2 Samir Kašibović (80')
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 0 - 2 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 1 - 1 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Rhino Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de White van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ruediger Scheibl va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de White a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Toni Mena va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Konrad Tornes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de White que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Héctor Puche Arribas va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Tornes.

Panteres Braves United

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Anaut sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Kornél Visky que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Samir Kašibović, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Panteres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Bruno Rocco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.